ONTWIKKELING EN PRODUCTIE

Het 'mission statement' van IDEEPAK is het voortdurend werken aan een totaaloplossing voor haar opdrachtgevers. De specifieke wensen van iedere opdrachtgever worden uitgebreid geanalyseerd waarna het ontwerpproces kan beginnen. Testen en productiegereed maken zijn de volgende stappen. Uiteindelijk zal dit resulteren in het in serie produceren van de gewenste systemen of producten.


 
IDEEPAK werkt niet alleen op het gebied van verpakkingsmachines. De kennis, kunde en ervaring strekken zich ook uit over talloze andere industriŽle producten.
Op de afdeling engineering worden, aan de hand van de specificaties van de opdrachtgever, nieuwe apparaten of systemen ontwikkeld.
Ook bestaande apparaten kunnen, waar mogelijk, worden verbeterd. In nauwe samenwerking met de afdeling inkoop worden de machines gereed gemaakt voor productie, inclusief het opstellen van montagehandleidingen en testinstructies.
In ruime montagehallen worden de machines of apparaten geassembleerd, getest en verpakt.
     
 

PRODUCTIE EN ASSEMBLAGE

 
  Voor de montage of assemblage van machines of apparaten, ook in serie, is IDEEPAK het juiste adres. Van door de opdrachtgever ontwikkelde technologische producten kan IDEEPAK de volledige assemblage, inclusief het testen, uitvoeren. Ook voor het verpakken en de logistiek heeft IDEEPAK altijd de juiste ideeŽn en een passend antwoord. Kortom, het hele traject is bij IDEEPAK in goede handen.
 
Zowel werktuigbouwkundige als elektrotechnische producten, mits hanteerbaar, kunnen worden verwerkt in volumes variŽrend van enkele honderden tot meer dan duizend stuks per jaar.